Inverter klime

Klima uređaji, klima akcije, cijene, iskustva, motaža i sve ostalo što jednostavno trebate znati i klimama

Vivax ACP-09CH25GEK Cool klima uređaj

Jefitni klima uređaji su svakako nešto što bi svatko želio odmah kada dođu ljetne vrućine, no baš tada su nažalost brojni klima uređaji malo skuplji. Na svu sreću određeni proizvođači svoje cijene drže na prihvatljivoj razini i u takvim trenucima.

Vivax cool ACP-09CH25GEK klima uređaj je zidni split sustav kapaciteta hlađenja 2,64 kW te grijanja 2810 kWW. Za svoj rad koristi ekološki plin R410A i nalazi se u energetskoj klasi A/A. Prije nego se odlučite kupiti Vivax ACP-09CH25GEK Cool klima uređaj najbolje je da prije toga pronađete sve informacije koje vam mogu pomoći u odluci. Mišljenja i dojmovi sa ovim uređajem koji se mogu pročitati na raznim diskusijama širom interneta su najbolje informacije pored tehničkih specifikacija koje mnogi ne znaju protumačiti. pa pogledajmo taj model i ovdje.

Nakon rigoroznog inžinjeringa i ekstenzivnog istraživanja koristeći visoku tehnologiju proizveden je Vivax ACP-09CH25GEK Cool klima uređaj koji kombinira besprimjeran komfor, pouzdanost i efikasnost u ovoj klasi split klima uređaja. Pored svog elegantnog, modernog i pametnog dizajna, ova serija uređaja u mogućnosti vam je pružiti iskustvo inteligentne distribucije uz brojne druge stvari. Energetska klasa hlađenja A, samodijagnostika kvarova, ionizator te buka od samo 32dB zajedno daju pouzdan sustav koji omogućuje energetsku efikasnost i moguću uštedu. Ne zaboravimo spomenuti efikasno filtriranje zraka od brojnih nečistoća kao što su spore, mikro organizmi i prašina.

Sa vrlo brzim sustavom hlađenja Vivax ACP-09CH25GEK Cool klima uređaj je efikasan, dostižan i jednostavan za uporabu. Nije glasan kao neki drugi modeli koje se može pronaći na tržištu ali i dalje se može čuti i kada radi na najslabijim postavkama. Ništa što bi vas ometalo, ali opet se čuje. Ako živite u stanu ili radite u uredu gdje izolacije na zidovima nisu baš nešto, i još ste na sunčanoj strani zgrade onda je ovaj uređaj velika pomoć u ljetnim danima.

Djelovanje ovog klima uređaja je takvo da niste mogli tražiti bolje. čak i na slabim podešenjima, ovaj klima uređaj efikasno rashladi prostoriju do ugodne temperature.

Vivax ACP-09CH25GEK Cool klima uređaj je jedan od najpopularnijih uređaja na tržištu u ovom trenutku i može se naći u mnogim prospektima kada tražite akcije klima uređaja. Budući da je toliko popularan, ne čudi nas ako se pitate je li to možda najbolji klima uređaj za cijenu koju plaćate.
Vivax ACP-09CH25GEK Cool klima uređaj
Kapacitet hlađenja [kW] 2,64
Kapacitet grijanja [kW] 2,81
Ekološki plin R410A
Energetska klasa hlađenja A
Energetska klasa grijanja A
EER koeficijent 3,21
COP koeficijent 3,61
Funkcionalnosti Turbo mode,auto mode,auto restart,samodijagnostika kvarova,sleep mode,timer,ionizator
Filtracija: bio filtar, filtar za prašinu
LED ekran
Ulazna snaga hlađenja [W] 821
Ulazna snaga grijanja [W] 779
Protok zraka [m3/h] 400
Kapacitet odvlaživanja [l/h] 0,8
Buka – UJ [dB(A)] 32
Buka – VJ [dB(A)] 50

Pinterest

Dodajte i svoja iskustva.

Pinterest
EmailEmail
WP Socializer Aakash Web