Inverter klime

Klima uređaji, klima akcije, cijene, iskustva, motaža i sve ostalo što jednostavno trebate znati i klimama

Vivax ACP-12CH35GEK klima uređaj

Ukoliko trebate novi klima uređaj, onda je tvrtka Vivax proizvođač koji mora biti u prvim izborima. Jednom kada se upoznate sa mogućnostima Vivax ACP-12CH35GEK klime i kada shvatite koliko je to moćan uređaj, postati će vam jasno zašto se tvrtka Vivax smatra liderom na tržištu.
Zbog konstrukcije današnjih stanova ponekad nije moguće staviti centralni sustav hlađenje koji zahtjeva limene provodnike zraka kakve možete vidjeti u industrijskim prostorima i na stropu velikih trgovina. No danas kada imate split sustave poput Vivax ACP-12CH35GEK klima uređaja moguće je imati kvalitetno ventiliranje, hlađenje i grijanje a da pritom sve izgleda moderno i atraktivno. Više načina rada koje prema svojim specifikacijama nudi Vivax ACP-12CH35GEK klima uređaja omogućuje vam da postanete pravi gospodar uvjeta u kojima provodite vrijeme i svom prostoru. Pomoću vrlo jednostavnih i intuitivnih uputa je moguće lako postaviti uvjete koje želite u svom dnevnom boravku ili omanjem stanu i pripremljeni i očišćen zrak će pomoću pomičnih usmjerivača proći u svaki kutak vašeg prostora i učiniti ga mnogo ugodnijim za boraviti.

Ukoliko ste tražili klima uređaj koji je dobro ocjenjen po pitanju niske potrošnje energije onda je Vivax ACP-12CH35GEK klima uređaj dobar izbor. Jednostavan za instalaciju (u usporedbi s nekim drugim uređajima), dobro izgleda, radi vrlo tiho, ukupno vrlo dobar u usporedbi s nekim konkuretnim uređajima. Vivax ACP-12CH35GEK klima uređaj ima vrlo dobru energetsku ocjenu. Zahvaljujući visoko tehnološkom filteru održava vaš zrak čistim od prašine, klica, grinja i ostalih stvari, dakako samo uz ispravno održavanje. Daljinski je vrlo jednostavan i dolazi sa stalkom za zid kako bi uvijek bio lako dostupan.
Svi Vivax klima uređaji koriste napredne tehnologije koje pomažu u redukciji utrošene električne energije koristeći inteligentni monitoring nad radom kompresora i temperature prostorije.
Vivax možda i nije tvrtka koja vam odmah padne napamet kada razmišljate o kupnji klimatizacijskih uređaja, no Vivax ACP-12CH35GEK klima uređaje je dokaz da i oni mogu imati vrlo dobar uređaj na tom tržištu i da se trude osvojiti ga. Prema mnogim iskustvima i dojmovima na forumima cijena ovog klima uređaja je dobra u odnosu na to što nudi i ono što smo mogli pročitati kaže da je dobar kako za stanove tako i za urede.
Vivax ACP-12CH35GEK klima uređaj
Kapacitet hlađenja 3500 W
Kapacitet grijanja 3850 W
Energetska klasa hlađenja/grijanja A / A
Ekološki plin R410A
EER 3,26
COP 3,62
Turbo mode, auto mode, auto restart, samodijagnostika kvarova, sleep mode, timer
Protok zraka 550 m3/h
Ulazna snaga hlađenja/grijanja 1075 / 1065 W
Buka – UJ 32 dB
Buka – VJ 52 dB
Uklanjanje vlage 1,2 l/h
Dimenzije UJ / VJ 790�265�177 mm / 776�540�320 mm
Težina UJ / VJ 9 / 31 kg
LED ekran, bio filtar

Pinterest

Dodajte i svoja iskustva.

Pinterest
EmailEmail
WP Socializer Aakash Web